RESTITUTIEBELEID

Wij geloven 100% in onze producten. We doen elke dag ons best om u gelukkig te maken en een glimlach op uw gezicht te toveren met onze service, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen gemakkelijk is. Als u niet tevreden bent met uw aankoop of u heeft een probleem dat we niet kunnen oplossen waardoor het systeem onbruikbaar wordt, zijn we meer dan blij met een terugbetaling.

HOE VRAAGT U EEN TERUGBETALING AAN?

Noteer uw transactie order ID met als onderwerp: “Verzoek en terugbetaling” en beschrijf in uw e-mail de problemen die u ondervindt en de reden voor dit verzoek. In sommige gevallen zult u ons proefdrukken moeten sturen en wij zullen u ook proefdrukken sturen van ons werk en dingen die we opmerken en die we u ook moeten laten zien om ons standpunt en onze beslissing beter en transparanter uit te leggen.

VOORWAARDEN:

Gelieve te begrijpen en te aanvaarden dat wij geen terugbetalingen kunnen doen wegens technische problemen, tenzij u ons toestaat om adequaat te proberen ze op te lossen en u te helpen. Als we uw probleem niet binnen 48 uur kunnen oplossen, zorgen we voor een terugbetaling. Neem te allen tijde contact op met onze live support 24/7 als u assistentie nodig heeft.

Restituties kunnen alleen worden uitgegeven binnen 72 uur na de aankoopdatum. Na 72 uur kunnen geen terugbetalingen meer worden verwerkt.
Als u met creditcards hebt betaald, wordt de restitutie over het algemeen binnen 20 tot 31 werkdagen verwerkt en het geld teruggestort op de bankrekening van de klant.

Er zijn echter gevallen waarin het verwerken van een terugbetaling langer kan duren, tot 90 dagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze termijnen en vertragingen. Wij zijn niet de betalingsprovider alleen de IPTV dienstverlener.

Wij zullen alleen de aankoop die in minder dan 72 uur is gedaan volledig terugbetalen. Alle andere verzoeken om terugbetaling zullen gedeeltelijk terugbetaald worden volgens de gebruikte periode van het abonnement. iptvright support team zal contact opnemen met de gebruikers in alle gevallen van terugbetaling.

Opmerking: Elke terugbetaling duurt meestal 20 tot 90 werkdagen en het ligt niet in onze handen om deze periode te verkorten. Onze betalingsverwerkers zullen zorgen voor restitutie verzoeken. We zullen ons best doen om gebruikers onmiddellijk terug te betalen nadat we het verzoek hebben gezien en de gebruikersinformatie hebben gecontroleerd.

WE ZULLEN GEEN TERUGBETALINGEN OF GEDEELTELIJKE TERUGBETALINGEN DOEN ALS:

DE GEBRUIKER NIET IN STAAT IS ZIJN EIGEN BOX EN SYSTEEM IN TE STELLEN:

We zullen onze beste ondersteuning bieden om hun boxen, apparaten, apps en systeem in te stellen in alle gevallen van hulpvragen. De reden is dat we niet op de hoogte zijn van de omstandigheden met de box, apparaten en het systeem etc. Onze ondersteuning is beperkt tot vooraf gedefinieerde stappen voor configuraties van apparaten.

SOMMIGE KANALEN BEVRIEZEN, BUFFEREN OF WERKEN ZELDEN:

Hoewel bijna al onze Servers stabiel zijn, bevriezen of werken sommige kanalen om verschillende redenen niet, maar dat is niet voor altijd. Onze deskundige ingenieurs werken er altijd aan om ze op te lossen.

MEESTAL ZIJN DEZE PROBLEMEN TIJDELIJK EN WORDEN ZE VEROORZAAKT DOOR ONDERSTAANDE REDENEN:

  • Fluctuaties in het internet van de klant.
  • Problemen met de box/apps/klanteninstallatie in het algemeen.
  • Uw ISP heeft een probleem.
  • Kanaal ligt plat bij de server.
  • Klant verandert van gedachten en wil zich terugtrekken/wisselen tussen servers.

Indien de gebruiker/klant zijn IPTV abonnement niet kan bekijken gedurende 48 uur+ vanwege een serverprobleem of een ander probleem veroorzaakt door ons, zullen wij de pakketprijs volledig terugbetalen of de verloren tijd gratis toevoegen aan uw abonnement + een extra bonus die we samen kunnen bespreken.

CONTACTEER ONS:

Als u vragen heeft over ons Restitutiebeleid, neem dan contact met ons op: support@iboss-iptv.nl

Share